Utilaje agricole terradisc pro

Utilaje Agricole TerraDisc Pro – Grape cu disc

Beyne Agrorom SRL a decis să reia producția de utilaje agricole TerraDisc Pro, grape cu discuri, acesta facand parte dintr-o serie de utilaje agricole de foarte mare succes. În viitorul apropiat, întreaga gamă de mașini fixe, trase și pliabile vor fi din nou disponibile. Experiența de lungă durată a companiei Beyne Agrorom în producerea de mașini agricole de înaltă calitate asigură faptul că TerraDiscpro va îndeplini aceleași cerințe stricte și soluții competitive de preț. Datorită faptului că producția acestor grape cu disc va fi reluată folosind exact aceleași opțiuni și componente, Beyne NV  poate garanta o pornire rapidă.
TeraDisc Pro poate fi achiziționat prin rețeaua de distribuitori Beyne Agrorom existente. De asemenea, foștii dealeri Vogel & Noot au posibilitatea de a redistribui aceste mașini. Toate piesele de schimb pentru TerraDiscpro, incl. piesele de uzură vor fi, de asemenea, disponibile din nou.

Despre TerraDisc Pro:

TerraDisc Pro este unul dintre cele mai de succes grape cu  discuri Vogel & Noot. Acestea sunt renumite pentru performanța sa optimă și fiabilitate ridicată. Datorită cererii continue pentru acest produs de înaltă calitate, Beyne NV dorește să reia producția acestor grape cu discuri.